Eva Design

Eva Design staat voor Energieke Vormgeving van Annette, maar vul daar ook rustig Eigentijds, (soms een ietwat) Eigenwijs, Effectief, Exclusief of Eerlijk in. Ze passen allemaal. 
Samenwerking en heldere vormgeving, dat is waar EVA voor staat. 
En een verrassende uitkomst of opbrengst, dat is waar EVA voor gaat.

Annette Oudekerk, aangenaam.
In 1999 studeerde ik af als Grafisch Vormgever, nu in 2020 zit ik dus meer dan 20 jaar in het vak en sinds 2009 ben ik zelfstandig ondernemer. Dit doe ik met veel passie, plezier en energie. Inmiddels weet ik mijn weg naar goede communicatie oplossingen. De diversiteit aan klanten en opdrachten spreekt mij het meeste aan om zelfstandig ondernemer te zijn. Voor ieder vraagstuk een goede oplossing daar is waar mijn hart nog steeds voor klopt.

In beweging
Communicatie en vormgeving zijn altijd in beweging. Nieuwe inzichten en nieuwe middelen zorgen er voor dat ik steeds weer uitgedaagd wordt. En dat is het leukste, uitgedaagd worden om een goed eindproduct neer te zetten. Daar waar de klant en ik trots op zijn.

Eva Design

Eva Design staat voor Energieke Vormgeving van Annette, maar vul daar ook rustig Eigentijds, (soms een ietwat) Eigenwijs, Effectief, Exclusief of Eerlijk in. Ze passen allemaal. 
Samenwerking en heldere vormgeving, dat is waar EVA voor staat. 
En een verrassende uitkomst of opbrengst, dat is waar EVA voor gaat.

Annette Oudekerk, aangenaam.
In 1999 studeerde ik af als Grafisch Vormgever, nu in 2020 zit ik dus meer dan 20 jaar in het vak en sinds 2009 ben ik zelfstandig ondernemer. Dit doe ik met veel passie, plezier en energie. Inmiddels weet ik mijn weg naar goede communicatie oplossingen. De diversiteit aan klanten en opdrachten spreekt mij het meeste aan om zelfstandig ondernemer te zijn. Voor ieder vraagstuk een goede oplossing daar is waar mijn hart nog steeds voor klopt.

In beweging
Communicatie en vormgeving zijn altijd in beweging. Nieuwe inzichten en nieuwe middelen zorgen er voor dat ik steeds weer uitgedaagd wordt. En dat is het leukste, uitgedaagd worden om een goed eindproduct neer te zetten. Daar waar de klant en ik trots op zijn.

Het vertrekpunt

De onderzoeksfase is ons vertrekpunt. Juist in deze fase hebben we elkaar hard nodig. Daar wordt de bodem gelegd voor onze samenwerking.
We houden van strategie. En van strategische roadmaps. Met de roadmap die we samen inrichten, leggen we de basis voor een duurzame samenwerking. Wat we doen, doen we goed. Ik geef advies waar je echt iets aan hebt.

We kijken samen naar wat je wil communiceren en welk middel daar het beste voor is. En natuurlijk kijken we ook naar het budget. Of het nu om een gehele make-over gaat van de huisstijl van jouw bedrijf of alleen een nieuwe website, of het om een totale social-media campagne gaat of alleen om een flyer. We kijken samen naar het doel en het geschikte middel.

Ook laten we je ‘fans’ van je houden met een herkenbare branding. En met klantbinding zorgen we ervoor dat jouw publiek je nooit meer loslaat.

Een keer koffie drinken?

Of heb je liever Thee?
Ik kom graag met je in gesprek